Turprosjekt-2020, Nordland fylke – dag 6

I dag har jeg hatt en veldig rolig dag. Jeg har hatt bacecamp 4 km utenfor Brønnøysund og i dag syklet jeg i regnvær inn til byen for å levere sykkelen jeg har leid mens jeg er her i byen.Før jeg gikk tilbake tok jeg en rusletur langs kaia og i sentrum av Brønnøysund.

Det er fint langs havna, men sentrum finner jeg ikke mye skryte av!

Forsøkte å finne et spisested. Det var det ikke bare jeg som gjorde, det var mange turister som «trålet» rundt. Det første var stengt på søndager og det neste var det ikke ledige bord på. På det siste, nede ved kaia fikk jeg plass, ute! Det smakte godt med Fish&Chips!

Jeg er klar over at det er søndag, men nå midt i sommersesongen hadde jeg venter litt mer liv i sentrum av Brønnøysund. Det var helt dødt!

Så da tuslet jeg de 4 km tilbake til fine Mosheim camping, en virkelig fin campingplass. Det kan du se på denne videoen:


I morgen blir min siste dag her, før jeg reiser videre nordover tirsdag morgen. Det er meldt bedre vær i morgen, så da blir det en tur i marka igjen.

Ha en fin søndagskveld😊

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: