Turprosjekt-2020, Nordland fylke – forberedelser (2)

Vi er kommet noen dager ut i juli, men nå er jeg ferdig med CT-undersøkelse, litt innkjøp, og nesten ferdigpakket.   I morgen tidlig reiser jeg avgårde til Nordland, som er fylke nummer 6 i turprosjektet mitt.
Nordland er et langt fylke med mye kyst, flotte fjell, fine øyer, isbreer, nasjonalpark og store avstander. På denne turen vil jeg prioritere den søndre delen av fylket. Selv om ikke alt er planlagt ennå tror jeg at jeg vil spare Lofoten til senere. På grunn av situasjonen i Norge denne sommeren, antar jeg at det er veldig mange som drar nettopp dit denne måneden. Jeg unngår da også lange transportetapper, og det er jo et poeng nå i disse koronatider.img_4482Jeg har foreløpig valgt ut 3 områder. Starter i Brønnøysundområdet.  Der er det mye jeg ønsker å få med meg, både på land og ute i havet.  Dette, og de andre stedene, kommer jeg tilbake til etterhvert.img_4487Har sjekket været, og det starter med regn de første dagene. Selv om været endrer seg fort, kan jeg nok ikke regne med at jeg er like heldig som jeg var i Møre og Romsdal, da jeg hadde sol og fint vær hele tiden. Jeg er temmelig sikker på at det er fint i Nordland, uansett vær.img_4486Nå gleder jeg meg til å komme i gang, og det blir jo spesielt artig å ankomme Nordland fylke med hurtigruten M/S»Midnatsol».img_4489-1Ha en fin mandagskveld:-)

 

 

 

4 svar til “Turprosjekt-2020, Nordland fylke – forberedelser (2)”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: