Turprosjekt-2020, Nordland fylke – forberedelser (1)

Det tok noen dager før jeg «landet» etter den fine turen i Møre og Romsdal, men nå er jeg godt i gang med forberedelsene til neste fylke som blir Nordland. Har brukt litt tid på å finne ut hvor jeg skal starte, samt hvilken måte jeg skal komme meg dit. Før jeg kan reise avgårde skal jeg ta en CT-undersøkelse, men i begynnelsen av kommende uke er jeg i gang. Først fly til Trondheim.img_4474Derfra «mønstrer jeg på» hurtigruten M/S Midnatsol og går i land i Brønnøysund, som blir mitt første stoppested i Nordland.  Det er mye å se på i og rundt Brønnøysund, så jeg blir nok der noen dager.

img_3938Nå er det bare å hive seg rundt og finne ut hva jeg skal ha med at utstyr på denne turen. Det eneste jeg har gjort klart er turskoene.img_4471

Gleder meg til å ta fatt på nok et fylke.

 

Ha en fin tirsdagskveld:-)

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: