Varm tur til Spikertjernet

Jeg er hjemme i Oslo en liten tur for å vaske klær og å gjøre forberedelsene til nytt fylke. Det blir jo også tid til noen turer ut i marka.img_4439
I dag har det vært lett skydekke, men veldig varmt. Startet å gå fra Veståsen skole, og kom raskt inn på blå sti, opp mot Lysdammen. Der var det stapp fult av mennesker som koste seg i sola.img_4423Videre opp igjennom fin skog mot Buvatnet, der var det mer plass mellom folk som satt rundt vannet. img_4440Det var deilig å duppe capsen i en kald bekk.Stoppet og tok en liten pust i bakken, og kjørte litt med dronen, det er en stund siden sist, og det syntes, jeg må nok øve meg litt oftere. img_4428Det er ikke så langt derfra til Spikertjernet, der ble det ett kaffestopp i skyggen utenfor Spikertjernhytta. Viktig å passe på å få i seg nok væske i den varmen som var i dag, og ta en pust i bakken. Har jo ikke dårlig tid!img_4441Fulgte stien videre i retning Busterudvangen, men på grunn av varmen,og mye klegg, tok jeg skogsbilveien tilbake til Buvatnet, og stien tilbake til start.img_4422Det er tørt i marka nå, og det varslede regnet vil nok gjøre godt!

Ha en fin lørdagskveld:-)

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: