Turprosjekt-2020, Møre og Romsdal dag 13 (del 2)

Etter en litt rotete start på dagen, har jeg nå flyttet meg til Kristiansund. Først var bussen forsinket, og korresponderende buss ventet ikke. Men 2 1/2 time i buss er OK når man hele tiden har fin utsikt.

Da jeg gikk av bussen merket jeg at Kristiansund ikke hadde strøm! Det er ikke mye som fungerer når strømmen går! Den kom imidlertid tilbake, og det gjorde regnet også, for en kort stund. Har leid et billig rom her, og det var deilig med en varm dusj!

Har ikke helt orientert meg her ennå, men tror jeg har funnet sentrum, har funnet 2 DNT-stier, og jeg valgte en av dem i dag, nemlig Havstien. 

Stier er på 4 km, for det meste langs sjøen. Kupert terreng, men utrolig fint og spennende å gå der.

En del av stien går også inne i skog, en fantastisk fin skog, tett på havet.

Det var det jeg rakk i dag. I morgen venter en tur med denne båten. Gleder meg til det!

Her en kort video fra Havstien:

Blir nok en tidlig kveld i dag, men først skal jeg se om jeg finner et sted de har fisk til middag.


Ha en fin mandagskveld 😊

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: