Turprosjekt-2020, Møre og Romsdal dag 1

Endelig har jeg kommet meg til Møre og Romsdal, Norges fineste fylke ( ifølge de som er her fra). Den diskusjonen skal jeg ikke begi meg ut på, men fint er det her i Åndalsnes. Etter en lang og en litt kortere togtur ankom jeg i ettermiddag. Det var forøvrig første turen min med SJ, som har overtatt denne strekningen fra VY.Været var noe varierende på vei oppover, men her et det nå sol, og godt og varmt. Måtte det vare!

Det er stille og rolig her nå, men noen møtte jeg på den korte turen helt i starten av stien til Romsdalseggen. Var ikke mer enn til ca 150 moh. Der er det skog, men fikk allikevel litt av den fine utsikten.

Var også en liten tur nedom ved sjøen her. Romsdalsfjorden er flott, omkranset av vakre fjell.

Godt å være i gang. I morgen formiddag drar jeg videre til et sted jeg tror jeg blir et par dager.

Det kommer jeg tilbake til i morgen. Nå skal jeg nyte denne kvelden her i flotte Åndalsnes.

Ha en fin tirsdagskveld 😊

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: