Turprosjekt-2020, Møre og Romsdal

Det har gått noen dager etter at jeg avsluttet turen i Vestfold og Telemark.  Har brukt litt tid på å bestemme meg for neste fylke, men nå er det bestemt. Dagene her i Oslo har jeg også brukt til å møte tidligere kollegaer. Det er viktig å holde kontakten. Og det har vært fint å være sammen med min gode turvenninne og «manager» Gry og hennes Frida. Hun hjelper meg med kart, overnattingsmuligheter, rutetider og så videre.Hennes hjelp i forberedelsene er uvurderlig! Vi har også hatt noen fine turer i markene her i Oslo-området.

Frida har det bare blitt kortere turer med, men veldig hyggelig.

Førstkommende tirsdag reiser jeg fra Oslo til Møre og Romsdal. Det blir en lang reise med tog, buss og ferje før jeg er i mitt første stoppested syd i fylket. Hvor dette er kommer jeg tilbake til når jeg er der.img_2749Nå gjenstår bestillig av reisen opp, og pakking av tursekken.  Denne gangen skal jeg ta med meg minst mulig, kun det mest nødvendige.img_2750Har også sjekket værprognosene, og blir det slik reiser jeg opp til et vær som blir bedre og bedre. 🙂  Før jeg drar rekker jeg nok også en tur til her i Oslo.img_2731

 

Gleder meg veldig til å oppleve Møre og Romsdal, som blir det 5 av våre 11 fylker.

Ha en fin fredagskveld:-)

 

Ett svar til “Turprosjekt-2020, Møre og Romsdal”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: