Solskinnstur i Rælingen

Hvis gårsdagen var en litt lat turdag, ble det helt motsatt i dag. I stekende sol startet turvenninne Gry og jeg fra Grinitajet i Rælingen, forbi skytebanen og etterhvert inn på sti. Varmen kjente vi godt fort i dag! Det gikk jevnt oppover til Ramstadsjøen.img_2668Der hang det hengekøyer der det  var mulig å henge dem, og ei hadde til og med klart å plassere sin på tvers av stien, og synes det var helt greit! Ikke særlig smart!img_2671Var også bortom den nye DNT-hytta Huldreheim i nordenden av Ramstadsjøen. Var ikke inne, men den ligger flott til ute på en liten odde. Hytta kan brukes ved forhåndsbooking.

img_2691Derfra tok vi turen opp til Hektnerhøgåsen ( 377 moh). Det ble varm i stigningen opp dit i dette været! Har vært på de tre andre av Rælingens høyeste topper flere ganger, men her har vi aldri vært før, artig å komme opp. Fulgte samme sti ned igjen, og fortsatte langs vannet videre vestover. Etter at vi gikk bort fra stien rundt vannet, så vi ingen, det var helt stille, bare fuglene som sang.img_2697Vi valgte å følge ei skiløype over til Djupdalsmyra, her var det utrolig flott å gå! Satt oss ned med matpakke og kaffe, og fortsatte et stykke ned i Djupdalen.  img_2696-1

Så tok vi inn på en ny sti, oppstigning over Dunderen, på vestsiden av Barlindåsen, og videre forbi Østbyputten.

Her en logg fra dagens flotte tur:img_2706 Ha en fin mandagskveld:-)

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: