Fin tur rundt Heiavannet

I strålende sommervær ble det en rolig og lat, men veldig fin tur rundt vannet Heia i Fet kommune.  Jeg  gikk rundt dette vannet i mars, men da var det delvis islagt, selv om det var vår i luften allerede da.  I dag gikk jeg sammen med turvenninne Gry, i det som må være den fineste dagen i mai. img_2621Turen rundt dette fine vannet er ikke lang. Det er fin sti, som delvis går helt nede ved vannkanten og delvis inne i skog.  Her har det lokale DNT turlaget gjort en flott jobb siden sist jeg var her, det er nye skilt og nye klopper.2116345a-f719-43d2-86be-6706122552c8Underveis er det satt opp tavler med historie om de plassene folk bodde på her i gammel tid, noen rester finnes også etter dette. Ole Høilands hule her i Oslo har jeg besøkt og skrevet om mange ganger, artig å lese at det påstås at han gjemte noe av det han stjal fra Norges Bank i området ved Torud, her ved vannet.img_2648Mulig det er fisk i dette vannet, men det er i såfall like mange nå etter at jeg for første gang forsøkte meg med ny fiskestang. Ved oppstart på turen kjøpte jeg fiskekort på SMS. Det fungerte bedre enn fiskelykken:-)img_2654-1Når jeg er ute og går turer i marka, blir det sjelden lange stopp, men i dag ble det flere kaffestopp i sola, og jeg fikk også testet temperaturen på vannet, selv om jeg bare duppet tærne.img_2619Godt med litt late dager av og til. Det var mange som gjorde som oss i dag, flott med finvær og fridager.

Her en kort video fra dagens tur:

Ha en fortsatt fin søndag:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: