Turprosjekt-2020, Vestfold og Telemark dag 14

Da har jeg hatt noen fine dager i det som var Telemark, sammen med min fetter Ivar. De første dagene har jeg skrevet om tidligere.

Etter at jeg skrev i går hadde vi en hyggelig kveld ved Kobberbergselva. Etterpå sov jeg godt i teltet. Lå så nærme at det hørtes ut som jeg lå i elva. Lyden fra elva var minst like fin som kvelden før.

Våknet utpå natta, og da tok jeg av overteltet. Nærmere å ligge under åpen himmel kommer jeg ikke.Etter en god frokost med speilegg satte vi kursen tilbake. Måtte innom Viken fylke for å komme hjem. Tok et stopp i alpinanlegget i Kongsberg. Der lå det kun en diger snøhaug igjen.

Neste stopp var ved Eidsfoss. Jernverksmuseet hadde ikke åpnet ennå, men det ble en liten tur i området og en tur innom Norges eldste landhandleri. Det ble etablert i 1868.

Siste stopp og kaffepause ble ved Bergsvannet, før vi avsluttet turen i «riktig» fylke.

Takker fetter Ivar for en fin og hyggelig tur, i den flotte bobilen hans.

Her en video fra hele turen:

Ha en fin torsdagskveld! 😊

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: