Turprosjekt-2020, Vestfold og Telemark dag 8

Endelig var jeg tilbake på stien igjen. Og endelig hadde jeg en dag hvor jeg ikke kjente noe særlig til smertene jeg har slitt med en stund! Det ble en rolig tur, på Vesterøya i Sandefjord. Etter en liten busstur fra sentrum startet jeg turen fra Buer, og snart kom jeg inn på Kyststien som går utover langs Mefjorden. I starten var det ikke så mye jeg så til sjøen, men etter å ha gått på fine stier kom jeg opp til Vardås. Den ligger på kun 89 moh, men har en fabelaktig utsikt innover Sandefjordsfjorden, Mefjorden, over til Østerøya og langt utover Oslofjorden.

Etter nedstigning fra åsen kom jeg ned til sjøen ved Grubesand og fulgte stien ut på Auvetangen.

Derfra gikk jeg på umerket fin sti tilbake og ned til Langeby Camping. Der ligger plassen og stranden klar til å ta imot sommerturister.

Her i skisse over dagens tur:Da er nok en fin tur over. Nå kommer det nok litt regn, men fra i morgen blir det fint vær igjen.Denne videoen viser noe av alt det fine denne flotte halvøya har å by på:


Ha en fin fredagskveld😊

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: