Turprosjekt-2020, Vestfold og Telemark dag 7

Da er jeg tilbake i Sandefjord etter noen dager med legebesøk og kiropraktor i Oslo. Formen er fortsatt ikke helt på topp, men gjør et forsøk på å fortsette turprosjektet. I dag ble det imidlertid en veldig bedagelig tur, nemlig i bil, sammen med min søster Toril og svoger Arild. På den måten fikk jeg se flotte steder jeg ikke har sett på mange år.Var innom Ula, en liten idyllisk vik mellom Sandefjord og Larvik. Dette er et populært sommersted.Det er også, Stavern, Nevlunghavn og Helgeroa også, og det var allerede kommet en del turister dit for helgen.Det ble en deilig middag på en restaurant nede ved havna i Helgeroa.Derfra gikk turen langs fine vann og sjøen til Langangen i det dom var Telemark. Det er mange år siden jeg kjørte opp korketrekkeren, den svingete og bratte veien under den nye E-18 som går på bro over dette fine stedet.Etter en tur gjennom Porsgrunn ble neste stopp ved et lite vann på vei opp mot Vealøs. Like før Siljan sentrum ligger Venebuvann.Så tilbake til Sandefjord via Kvelde.

Nå er det meldt en del regn det neste døgnet, men så kommer finværet. Så forhåpentligvis blir det noen fine turer de siste dagene denne måneden i Vestfold og Telemark.


Her en meget kort video fra dagens tur:

Ha en fortsatt fin torsdagskveld😊

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: