Turprosjekt-2020, Vestfold og Telemark dag 3

Valgte en rolig gådag i dag. Måtte gjøre noen innkjøp i byen her i Sandefjord, men benyttet anledingen til en fin tur langs havna fra byen og innover.img_1545Ellers har dagen gått med til mye planlegging, og avslapping i teltet. Nå ser det ut som jeg får følge på flere turer her i fylket.  Førstkommende helg drar svoger Arild og jeg på en overnattingstur oppover mot Høyjord-området. Videre blir det en tur med en fetter, sannsynligvis vil Gvarv. Der er det fine turområder. Og så blir det tur med en kamerat ett eller annet sted her i fylket.  Har altså mye å glede meg til.
Har også vært i kontakt med «manager» Gry, som hjelper meg hele tiden.img_1656Har også trent litt med drona, så nå er det like før jeg har kontroll på den.img_1613Har med hengekøye på turen, og den testet svoger i dag.  Tipper det ikke tar så lang tid før han har en slik selv.  Den er veldig god å ligge i!
Har også rukket å skrive litt til neste nummer av FRILIFTSLIV, har deadline til søndag, så da skriver jeg litt innimellom.img_1612Ha en fortsatt fin kveld/natt:-)

Ett svar til “Turprosjekt-2020, Vestfold og Telemark dag 3”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: