Turprosjekt-2020, Vestfold og Telemark dag 2

Da er den første turdagen i Vestfold og Telemark over.  Den første natten på et nytt sted sover jeg alltid litt dårlig, men det var virkelig fint å ligge i telt igjen! I strålende vær ble det er fin tur i Sandefjord.  Sandefjord og Oplands Turistforeninghar laget en 10-toppstur, så da ble det den i dag. Startet på Mokollen, den eneste av disse toppene jeg har vært på tidligere.img_1538Sandefjord ligger i lavlandet så ingen av disse toppene er spesielt høye.  Den høyeste er Hjertåstoppen på «hele» 148 moh. Selv om noe av traseen går på vanlig vei, er mesteparten i fint skogsterreng.img_1572Passerte også Gokstadhaugen, hvor det berømte Gokstadskipet ble gravd frem  i 1880. Dette er et av skipene som i dag står i Vikingskipmuseet på Bygdøy i Oslo.img_1571På denne turen fikk jeg sett byen jeg vokste opp i fra forskjellige vinkler, og på alle toppene er det fin utsikt lang utover fjordene.img_1554Og akkurat nå er blomstringen på det fineste!img_1564Her er ruten jeg gikk i dag:img_1601Her en video fra dagens tur:

Tror det blir en tidlig kveld i dag, så får vi se hva morgendagen bringer.

Ha en fin tirsdagskveld:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: