Turprosjekt-2020, Vestfold og Telemark dag 1

Da har jeg endelig kommet til Sandefjord, og er klar for en måned her i Vestfold og Telemark fylke.  Etter en togtur fra Oslo er nå teltet slått opp i naturskjønne omgivelser. Her vil jeg ha min basecamp denne måneden.  img_1522Har fått pakket ut og gjort klart i teltet, så nå har jeg en viss overikt over alt jeg har med på denne turen. img_1525-1Det kom en liten regnskur idet jeg satte opp teltet, men nå skinner sola igen.  Og værprognosene ser fine ut de nærmeste dagene.

img_1517

Håper på en god natts søvn nå, så er jeg klar for turer her i fylket.  Den første blir en 10-topp tur her i Sandefjord.  img_1514Deilig å være i gang!

Ha en fin mandagskveld

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: