Turprosjekt-2020, Oslo fylke dag 19

Det var veldig stille og fint i Lillomarka i dag, og regnet som kom det siste døgnet har gjort godt.  Som så mange ganger før startet jeg turen fra Solemskogen. I det siste har det vært mange ute i marka, både dag og natt. Det var tydelig at fuglene satte pris på en rolig dag, for slikt fugleliv har jeg ikke hørt før.  Dette kan du høre på videoen lenger nede.img_1335

Det ble ikke noen lang tur i dag, men deilig å bare gå rundt og se og lytte.  For å få litt utsikt var jeg oppom Linderudsetra, Storhaug og Årvollåsen. Selv om det ikke var den beste sikten i dag, er det flott å stoppe opp og se utover.img_1344Dette var nok min siste tur i markene i Oslo for en stund.  Nå er det snart mai, og da reiser jeg videre til Vestfold og Telemark, for en måned der.img_1354Her en liten video fra turen i dag:

Og her er ruten jeg gikk i dag:img_1375

 

Ha en fin tirsdagskveld:-)

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: