Turprosjekt-2020, Oslo fylke dag 17

I dag har jeg gått en rolig tur, og bare tenkt. Hadde ikke med kamera, så jeg fikk ikke tatt bilder i dag. I tidligere innlegg her på bloggen har jeg antydet at jeg måtte avlyse turprosjektet mitt, på grunn av koronasistuasjonen.  Planen var å reise til Møre og Romsdal og være der i mai.  Dette ville jeg ikke fått til.

Så da dukket ideen om å endre på rekkefølgen på fylkene opp.  Derfor blir det Vestfold og Telemark som blir fylket i mai.  En del av utstyret, som telt, hengekøye, liggeunderlag o.l er allerede på vei til Sandefjord, hvor jeg vil ha min basecamp. I tillegg til turer der vil jeg dra på dags- og 2 dagers turer rundt i fylket. Dette har jo også blitt et stort fylke, med både kyst- og fjellområder.

Det er ikke mange dagene til mai, så da er det bare å hive seg rundt og begynne å se på kart for dette fylket. Det var deilig å ta denne bestemmelsen.  Nå kan jeg kose meg med turer her i Oslo de siste dagene av mai, og samtidig vite at jeg holder liv i prosjektet ihvertfall en måned til. Forhåpentligvis er situasjonen bedre i løpet av mai, slik at jeg kan fortsette som planlagt rundt til alle fylkene etter det.img_1263Ha en fin fredagskveld:-)

 

Ett svar til “Turprosjekt-2020, Oslo fylke dag 17”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: