Turprosjekt-2020, Oslo fylke dag 16

I motsetning til i går har jeg hatt en veldig rolig dag i dag.  Jeg bor rett ved Østmarka her i Oslo, og det ble en liten tur dit i dag.  Først og fremst for å finne viltkameraet.  Brukte litt tid på det, da jeg ikke husket hvor jeg hadde plassert det, men fant det etter 40 minutter trasking i området jeg mente jeg hadde hengt det opp. Så sånn sett ble det bushing i dag.img_1248-1Var overraskende bra i beina etter den lange turen i Nordmarka i går, men valgte alikevel å ikke gå langt i dag.  Så etter «jakten» på kameraet fant jeg en fin plass i solen, og ble der en stund.  Deilig det også!

Det går mot slutten av april, og jeg er snart ferdig i Oslo fylke med hensyn til turprosjektet mitt. Coronasistuasjonen har gjort at prosjektet ikke har blitt helt som planlagt, men jeg har nå på et vis gjennomført det i 3 fylker.

Mens jeg satt og slappet av i dag tenkte jeg på hva som nå skjer.  Sannsynligvis må jeg avslutte hele prosjektet, eller i beste fall utsette/endre det.  Slik det er nå anbefales det å ta turer i naturen, men i nærområdet.  Da kan jeg ikke reise nordover til nye fylker akkurat nå.  Alt av hytter er stengt, og jeg måtte brukt offentlig transport og handlet i butikker. Dette er ikke i tråd med myndighetenes anbefalinger. Så jeg har egentlig ikke noe valg.
Nå skjer det mye på oppmykningssiden, ting kan endre seg, og det er noen dager igjen. Ikke noe hadde vært bedre enn at vi alle snart kan få tilbake et så normalt liv som mulig, men jeg er redd det ikke skjer raskt nok for mitt prosjekt.
Inntil videre koser jeg meg med turer i finværet her i Oslo.

Videoen fra gårsdagens tur i Nordmarka fikk jeg ikke lagt i bloggen før i dag morges, etter at mange allerede hadde lest den, så derfor legger jeg den ut på nytt her:

Ha en fin onsdagskveld:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: