Turprosjekt-2020, Oslo fylke dag 13

I løpet av turprosjektet i Oslo fylke har jeg hittil gått turer i Østmarka, og Lillomarka. I dag var det på tide med en tur litt Nordvest i Nordmarka.img_0962I strålende solskinn startet turen fra Sørkedalen skole. Her er det mange som starter turen på skogsbilvei oppover mot Kobberhaugshytta og Kikkut, så da valgte jeg å gå på stien, selv om jeg ventet å møte en del turgåere også der.  Det visste seg å være feil.  Det var ikke mange ute og gikk i dag.img_1019Gikk på blåsti et stykke.  På denne delen av stien passeres en del bratte skrenter, så der gjelder det å gå forsiktig. Tok etterhvert av på umerket sti i de ganske bratte stigningene opp mot Finnerudhøgda (462 moh) og videre opp til Stubberudseterhøgda (523 moh).img_1008Fin utsikt derfra!Det var fine og tørre stier i dag, bortsett fra på toppen, hvor det fortsatt ligger litt snø. Særlig på baksiden av Stubberudhøgda, hvor sola ikke får så godt tak. img_1013Gikk på tråkk ned mot Øyvannet, og et stykke på skiløype med råtten snø nedover mot Finnerud.img_1016Der smakte det godt med en vørterøl i solveggen i en god stol.img_1018Derfra er det bare fin sti nedover til utgangspunktet.

Dagens rute:

Her en liten video fra dagens tur:

Ha en fin lørdagskveld:-)

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: