Turprosjekt-2020, Oslo fylke dag 5

Har hatt en par dager hvor formen ikke har vært helt på topp, men i dag fungerte det meste, og da ble det tur i marka igjen.  Når jeg er ute i naturen er jeg der for å oppleve frem og ro.  I disse dager er det ikke lett, men langt fra umulig!img_0396På de nesten 12 kilometerne i dag gikk det meste utenfor merket sti. Valgte dyretråkk og bushing, og der er det ingen. Da kan man gå helt alene i timesvis, og det er jo det beste.img_0438Også i dag gikk turen i Østmarka, i et område hvor det var ferske spor etter både elg, rådyr, hare og storfugl.  I grønn fin skog.img_0399På slutten av turen var jeg innom Bakås skanser.  Det er 3 provisoriske forsvarsverk, som er en del av et større befestningsanlegg som stoppet svenskene  under angrep på Christiania våren 1716. Disse er Kattugla, hovedskansen og Dragen. Det er kun rester av festningene som er synlige i dag.

I dag var det strålende turvær her i Oslo. Fin temperatur og for det meste sol. Godt det noe som er normalt nå i begynnelsen av april:-)img_0401Her en liten video fra dagens tur:

Ha en fin skjærtorsdag:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: