Turprosjekt-2020, Oslo fylke dag 4

I dag var det skikkelig liv i skogen, på min lille tur i Østmarka. Det var mange andre ute og gikk, men valgte  å gå utenfor sti, så da får man marka alene.  I dag gikk jeg ikke så langt. Fant en fin plass i sola og bare nøt lyden fra fuglene. Jeg var ikke lang inne i Østmarka, men langt nok til å finne stillheten og roen.img_0374-1Denne lille karbaten kom hoppende forbi meg.  Den er ikke lett å se, og det er nok meningen.  img_0361Ellers har sommerfuglene begynt å vise seg frem. Denne hadde flotte farger og mønster.img_0375Benyttet kvelden til å lage eplesmør.  Enkelt å lage, og smaker godt til det meste, og fint å ha med på tur.

Her en kort video fra dagens tur. Har du lyden på hører du fuglene i bakgrunnen:

Ha en fin mandagskveld 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: