Turprosjekt-2020, Oslo fylke dag 3

Det ble en tur i Lillomarka i går også. Startet turen fra Snippen etter en 15-minutters togtur fra Oslo S.  Det var mange som tok en tur ut i naturen i går, og mange som hadde glemt alt om corona og forsiktighetsreglene rundt viruset.  Gikk først opp til utsiktspunktet på Barlindåsen, men der satt det mennesker tett i tett, så det var bare å komme seg videre.effectsForsøkte å finne noen stier hvor det ikke var så mange, men det var ikke lett. På de mest populære stedene, som nevnte Barlindåsen, rundt Trollvann, Linderudkollen var det ikke mange centimeter mellom alle som var der. I tillegg var det mange som tente bål på steder hvor det absolutt ikke burde vært tent bål i disse tider. Men de er mange stier i marka, og ikke alle er like befolket i disse dager.img_0332I Lillomarka er nå snøen så og si borte, men isen ligger fortsatt på de fleste vannene. Med litt varme vil nok både isen og restene av snøen forsvinne ganske snart.img_0330Men det ble nå en tur, selv om den ikke ble slik jeg er vant til. På slutten av turen kom jeg over en plante jeg ikke har sett før, menlig tysbest.  Det er en fin plante som blomstrer tidlig på våren, men den er veldig giftig!img_0334Vanligvis legger jeg ut video med lydene fra naturen, men denne gangen er den med bakgrunnsmusikk:-)

Etter nesten 13 kilometer i Lillomarka var turen over.img_0351Ha en fin søndagsettermiddag:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: