Turprosjekt-2020, Oslo fylke dag 2

Det var fint å komme tilbake til Lillomarka! Det er veldig lenge siden jeg har gått der nå. Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har gått i denne marka, og jeg blir aldri lei av å gå der. img_0287
Det ble ikke så lange turen i dag.  Var usikker på om snøen var borte, og det er den. Ihvertfall der jeg gikk, hovedsakelig på blåsti, men også litt bushing.img_0282Startet turen fra Tonsenhagen, gikk over Årvollåsen og videre nordover. Det var så stille og fint i skogen i dag, og på store deler av turen hadde jeg fin sol.img_0284Tok et lite stopp ved utbryterkongen Ole Høilands hule.

Derfra opp til Storhaug, et fint  utsiktspunkt som jeg tror ikke så mange er klar over. Her er det fin utsikt over deler av Lillomarka.img_0292Var også oppom Linderudseter, før jeg gikk ned til flotte Setertjern og opp til Solemskogen.  Der skyet det over, og det snødde litte grann. Men da var denne lille dagsturen over.img_0306Ellers har jeg alltid ett eller annet som gjøre. Det nærmer seg påske, og da må man ha litt konfekt.

Driver også og forbereder en litt spesiell telt-tur i morgen, men det kommer jeg tilbake til.

Ha en fin fredagskveld:-)

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: