Turprosjekt-2020, Oslo fylke dag 1

Da er jeg i gang med mine turer i Oslo fylke.  Planen var å ta med hunden Frida, men det ble vel heller hun som tok med meg.  Hun er faktisk 14 1/2 år i dag, men er utrolig sprek!
Etter 4 timer hadde vi tilbakelagt noen krevende kilometer i Østmarka.  Dette er i et område jeg har gått en del i tidligere, men i dag ble det mye gåing utefor sti, og dermed nytt terreng.
Vi havnet etterhvert i noen krevende oppoverbakker, men vi kom oss opp. Fordelen med å gå utenfor sti akkurat nå er at vi får gå alene.  I disse coronatider er det en del som er ute og går, men de holder seg stort sett på merkede stier.img_0231Litt sydøst for Nordre Puttjern stod det pluselig en svær elg inne mellom trærne bare 20-25 meter unna, men før jeg rakk å ta bilde var den borte. Det er ikke ofte jeg opplever slikt på turene mine!img_0230I og med at turen gikk mye utenfor sti er det vanskelig å forklare ruta, men er her et kart over turen i dag:img_0273På slutten av turen passerte vi Nøklevann, et vann jeg gikk mye rundt for mange år siden.img_0250I nordenden av vannet har beverne vært aktive.  Der lå det tett i tett med trær de har felt.

img_0255Her en video fra dagens tur:

Da er den først turen i Oslomarkene over. Ha en fin onsdagskveld:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: