Turprosjekt-2020, Viken – Oppsummering

Da er en ny måned over. Som for oss alle, ble ikke mars slik jeg hadde planlagt, men jeg fikk tross alt gjennomført en del turer i Viken fylke.

 

Skulle gjerne vært flere steder i det som var Akershus og i tidligere Buskerud, men det får jeg ta igjen senere.  Dette er forøvrig områder jeg har vært en del i tidligere, og som jeg vet er fantastiske flotte å gå i. Kan nevne Romeriksåsen, Krokskogen, Norefjell og fjellene rundt Hemsedal.img_9349-1Det var kaldt og mye regn i starten av måneden, men etterhvert har været blitt bedre, og i dag var det virkelig fint.img_9600Det har ikke blitt så mange teltturer som jeg ønsket, men noen har det blitt, og nå går vi virkelig inn i teltsesongen.img_9843Jeg har satt opp en plan for hvilke fylker jeg skal være i i de forskjellige månedene.  I april står Oslo fylke, mitt hjemfylke, for tur.  Ikke store fylket, men utrolig mange flotte turområder.  Nå er det lenge siden jeg har gått tur her, så jeg gleder meg til å ta dere med på steder jeg kjenner fra før, og til områder jeg ikke har vært i.  Har brukt litt tid på å finne ut hvor Oslos fylkesgrense går, så nå har jeg det klart.img_0225I slutten av hver måned lager jeg en reportasje til magasinet FRILUFTSLIV. Dette bladet kommer ut 6 ganger i året, og nummer 2 i år kommer ut i disse dager. Der kan du lese om min tur i Vestland i februar (www.friluftsliv.no).

 

Da er jeg klar for en ny turmåned. Gleder meg til gjensyn med naturen i Oslo-markene!

Ha en fin tirsdagskveld:-)

Ett svar til “Turprosjekt-2020, Viken – Oppsummering”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: