Turprosjekt-2020, Viken dag 19

Vanligvis går jeg turer på fine stier. Stier så jeg ikke så mye til denne helgen. Ingen, for å være helt presis. I området jeg gikk, som blir det siste i Viken fylke i denne omgang, var det stort sett bare gammel og tett skog. Men jeg fikk vært mye ute denne helgen, og det var det jeg trengte akkurat nå.  img_0118Denne helgen har jeg også brukt til å teste hengekøya og drona.  Hengekøya fungerte fint, men drona trenger jeg mer øvelse i. Får skylde på at det blåste litt mye:-)

 

Den kraftige vinden som slo i teltduken i går kveld ga seg og det ble faktisk ikke så kaldt som forventet.img_0037_originalNå nærmer det seg slutten av mars, som jeg skulle være i Viken fylke.  Det har blitt mange fine turer, men på grunn av coronaviruser ble det ikke helt etter planen.  Det er mange steder jeg skulle vært, men slik ble det altså ikke.

Om noe dager går vi inn i april, og da er det Oslo fylke som står for tur.  Det gjør det noe enklere i og med at jeg bor her. Det betyr at jeg kan holde liv i prosjektet mitt en måned til. Planen er at jeg skal til Møre og Romsdal i mai. Om det lar seg gjøre, vil bare tiden vise. Det viktigste nå er at vi alle samarbeider om å bli kvitt dette viruset og at dagene blir normale igjen.

Her en video fra helgens tur:

Ha en fin søndagskveld:

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: