Turprosjekt-2020, Viken dag 17

Til tross for at jeg er frisk har jeg holdt meg rolig noen dager denne uka. Kun noen korte turer i nabolaget. Hjemme har jeg puslet med trekopputskjæring og litt matlaging. Her en video fra da jeg prøvde på fiskesuppe:

Suppa smakte godt ved et vann i Fetsund.

I dag klarte jeg ikke å holde meg inne lenger, så nå er teltet slått opp et sted i Viken. Et i et område med en del dyr, så jeg håper noen tar en tur foran viltkameraet i løpet av helgen! Været ser også lovende ut. I løpet av ettermiddagen har det klarnet opp.Har allerede sett noen rådyr, men på litt for lang avstand for mitt mobilkamera.Nå et jeg klar for en kald, men helt sikkert fin natt i teltet. Med denne utsikten fra teltåpningen kan man ikke klage!

Ha en fin fredagskveld😊

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: