Turprosjekt-2020, Viken dag 16

Coronasituasjonen virker også inn på mitt turprosjekt. Vi blir oppfordret til å holde oss mest mulig hjemme.  Det har jeg delvis gjort et par dager.  Nå blir det kun korte turer i nærområdet, ikke i, men i nærheten av Viken.  I dag ble det en rask tur til Haukåsen i Østmarka.  Ikke så langt å gå, men det er oppover stort sett hele veien. Det begynner å tørke opp nå, og fint å gå.img_9936Tok et stopp for å strekke ut ved Djevelens prekestol, midtveis opp mot Haukåsen.  Dette er en enormt stor stein, som du her ser bak trærne.img_9937Det blåste litt på toppen, men utrolig fint lys der i dag, idet sola gikk ned.img_9944Det er noen dager igjen av mars, og jeg rekker nok noen turer til i Viken. I april skal jeg gå turer i Oslo, og det gjør det litt lettere.  Nå har jeg begynt å studere kartene for å se hvor grensen går mellom Oslo og Viken.  Her et eksempel, hvor grensen går midt på Bogstadvannet.img_9951I dag forsøkte jeg meg som hobbykokk, og resultatet ble ikke så aller værst:

Nå er det bare å håpe at dette viruset gir seg snart, og at sykdom unngås!

Ha en fortsatt fin tirsdagskveld:-)

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: