Turprosjekt-2020, Viken dag 15

Da er denne helgens fine tur over.  Det ble en kald, men fin natt i teltet. Hadde med ett litt for tynt liggeunderlag, og med frost i bakken ble det i kjøligste laget, selv med god dunpose.  Lå rett ved Tonevann i Østmarka, og lyden i isen etterhvert som temperaturen endret seg var spennende å høre på.  Det er jo enorme krefter som er i sving, og det høres godt i en ellers stille marsnatt.img_9866Lufttemperaturen i natt lå på -3 grader, men krøp opp til 0 grader i 9-tiden.  Da var det på tide å riste rim av teltet, og pakke det og annet turutstyr i sekken.img_9887Valgte å gå før frokost siden vannet til kaffe og havregrynsgrøten var frosset, og tok en enkel variant da vi passerte Vangen Skistue.  Det ble kaffe og skolebrød i dag også:-) Også smakte jeg litt på maten til hestene på Vangen.

img_9917-1

Fra Vangen og ned mot Bysetermåsan gikk vi dag mest på sti. Litt mer kupert enn på skogsbilvei, men det er hardt i bakken og lettgått, og selvfølgelig triveligere enn å gå langs veien.

img_9916

 

Her en liten video fra helgens tur:

Jeg har forøvrig mange videoer fra turer de siste årene på YouTube, så hvis du ikke har noe annet å gjøre i disse corona-tider er det bare å ta en titt:

img_9821Takker turvenninne og turmanager Gry for nok en fin tur. Alltid hyggelig på tur med henne! Greit med hjelp med teltet, og matstandarden blir gjerne litt bedre enn når jeg går på tur alene:-)img_9889Nå Ligger teltet til tørk, og er snart klart til nye turopplevelser.img_9912Ha en fortsatt fin søndagskveld:-)

2 svar til “Turprosjekt-2020, Viken dag 15”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: