Turprosjekt-2020, Viken dag 13

I dag følte jeg at våren endelig er kommet, på min rolige tur i Østmarka, helt på grensa til Viken fylke.  Egentlig skulle jeg nå vært oppe i det som var Buskerud, men slik blir det ikke på grunn av corona-viruset. Alle hytter er stengt, og vi blir bedt om å holde oss i hjemmekommunen, som for meg er Oslo. Så jeg fortsetter turprosjektet med dagsturer. Heldigvis bor jeg 300 meter fra fylkesgrensa til Viken, så sånn sett holder jeg liv i prosjeket mitt.  Neste måned er det Oslo fylke.  Hva som skjer deretter vil tiden vise.

img_9791I dag hadde jeg ikke mye med meg på tur.  Forsøker å ha så lett sekk som mulig til jeg er helt i form igjen. Kun kaffe og havrekjeks, og dronen.img_9814Fant en liten lysning i skogen, hvor jeg prøvde den.  Dette er noe jeg IKKE kan, men øvelse gjør mester, heter det jo:-) Hvordan det gikk kan du se i videoen litt lenger nede.     I dag fikk jeg «fangst» på viltkameraet også. I løpet av kvelden i går spaserte et rådyr forbi:

Der jeg gikk i dag var det helt snøfritt, bortsett fra noen flekker i skyggepartiene.  img_9788Så da er det bare å komme seg ut i marka og puste inn coronafri luft.

Her en video fra dagens tur:

Ha en fin torsdagskveld:-)

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..