Turprosjekt-2020, Viken dag 12

Turen i går satt godt i beina, så jeg valgte å ta en rolig tur i dag. Ikke i Viken, men helt på grensa. I disse coronatider er det viktigste å komme ut i marka.img_9742I tillegg til standard utstyr hadde jeg med meg hengekøye, og viltkamera i tursekken i dag, og gikk litt på måfå i Østmarka. Det er ikke bare meg som er i marka nå om dagen, så jeg valgte noen stier som ikke er merket. De fleste går på blåmerkede stier.img_9760Det blåste litt kaldt i dag også, men i sola var det varmt og fint. Fant et sted hvor jeg plasserte viltkameraet.  Så ferske rådyrspor, og er jeg heldig tar de en ny tur foran kameraet.img_9745Det er er stund siden jeg har brukt hengekøya, så dag benyttet jeg muligheten til å teste at den er i orden. Alt dette kan du se på viden under:

Og som alltid smakte det godt med kaffe og litt mat, og bare sitte i sola og høre på fuglene, livlige bekker og vinden som suste i trærne. Så er det bare å håpe at denne unntakstilstanden snart er over, og at livet blir normalt igjen.img_9754Ha en fin onsdagskveld:-)

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: