Turprosjekt-2020, Viken dag 11

Full vår er det ikke, men det begynner å ligne. Det var godt å å komme ut i marka, og for noen timer glemme corona. img_9663Startet dagens tur fra Ahus i Lørenskog og kom etterhvert inn på en fin skogsbilvei opp til Østbyputten.img_9646Etter et lite stopp der gikk turen videre innover i marka. Det ligger fortsatt litt snø og is på en del av stiene, men det begynner å minke. img_9650I bekkene er det skikkelig liv nå for tiden, som her på vei innover mot Ramstadslottet.effects-1

Det var fortsatt litt snø på stien oppover mot slottet, men der oppe var det virkelig fint i dag.img_9667Selv om utsikten ikke er den beste der, er det likevel fint å se utover terrenget.img_9679Her smakte det godt med kaffe, niste og hjemmelagde havrekjeks i sola i le av vinden. Det blåste godt der oppe i dag.img_9678Derfra videre vedover åsen og opp en ny seig stigning til Bjønnåsen.img_9682På Bjønnåsen, som ligger i nærheten av Marikollen alpinanlegg, er det adskillig bedre utsikt. Her er det satt opp en skive med piler til forskjellige kjente steder man kan se til, som f.eks Gaustatoppen.img_9690Turen nedover var glatt og sølete, men etter 12 deilige kilometer kom jeg ned til Blystadlia, og buss tilbake.

Her en video fra dagens tur:

Ha en fin tirsdagskveld:-)

Ett svar til “Turprosjekt-2020, Viken dag 11”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: