Turprosjekt-2020, Viken dag 9

Det var deilig å våkne til blå himmel og solskinn i dag! Det er ikke mange varmegradene, men det går den riktige veien. Dagens tur gikk i terrenget nordøst for Kråkstad i Viken fylke.  I dag hadde jeg følge av turvenninne Gry og hunden Frida.img_9549Her var det tilnærmet snøfritt, og det kalde været gjør bakken hard og fin å gå på. img_9583Litt stigning var det opp til Hjellsåsen, Kråkstads neste høyeste punkt (238 moh). Her ble det for 3 år siden ble satt opp et 12 meter høyt utsiktstårn.  Derfra er det en fantastisk utsikt i alle retninger.img_9586Etter litt bushing kom vi ned på stien som gikk oppover mot Gaupesteinen.  På turen opp dit passerer man flotte myrområder, og fin skog.  Det er faktisk litt trollsk i dette området.img_9592

img_9597På vei tilbake tok vi turen nedom Vientjernet, et lite, idyllisk vann, hvor isen fortsatt ligger.img_9562På slike dager er det viktig å stoppe opp litt, og nyte den fine naturen.  Det gjelder både 2 og firbeinte.img_9590Det er fortsatt deilig å gå turer med lett ryggsekk, men det begynner å krible etter  litt lengre turer med overnatting i marka igjen.  I disse virustider med relativt kalde netter velger jeg imidlertid å vente litt med det.img_9601Det ble en liten video fra turen i dag også:

Ha en fin lørdagskveld:-)

Ett svar til “Turprosjekt-2020, Viken dag 9”

  1. Så godt å se at det er noen som lever livet i en ellers så stille tid, fantastiske bilder🙂Nyt livet, det fortjener dere vettu🌞🌞🌞

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: