Turprosjekt-2020, Viken dag 8

I dag ble det endelig en tur i solskinn, til tross for en sur nordavind. Kroppen er noe bedre, så i dag gjorde det godt å komme ut i vårværet. Med lett ryggsekk  ble det en lang og fin dagstur i Fet kommune i Viken fylke.img_9514Slik situasjonen er for tiden blir det kun dagsturer i nærområdet en stund fremover, men Viken er ikke langt fra her jeg bor,  og turmulighetene mange.  Planen  er turer oppover i det som var Buskerud i slutten av mars, men det avhenger av hvordan virus-situasjonen utvikler seg.img_9498Det viktigste er å komme ut i marka, som i dag.  Det ble en fin tur rundt vannet Heia. Inne i skogen var det litt kjølig, og det var en kald vind, men sola har begynt å varme. Det går mot vår! img_9485Hadde med fiskestanga, men det ligger fortsatt is på vannet, så det ble ikke fiskemiddag i dag.  Derimot smakte det godt med nistepakke og kaffe.img_9507-effects-1

Her en video fra dagens tur, som viser hvor fint det var i sola, men du kan også høre vinden:

Det var bart på stien der jeg gikk i dag, men dette er nok i et område hvor det ikke har vært så mye snø i vinter.img_9493I vestenden av vannet renner det en fin elv nedover til Glomma.img_9517Ha en fin og coronafri fredagskveld:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: