Turprosjekt-2020, Viken dag 7

Det er ikke bare været som ikke er på min side i denne fasen av turprosjektet mitt. En liten infeksjon i en tarm, gjør at jeg nå ta det litt rolig noen dager.  Det betyr at tung ryggsekk, og av praktiske grunner må jeg være i nærheten av Oslo i noen dager.

Da er det greit at jeg bor bare noen meter fra Viken fylke, hvor jeg skal gå turer nå i mars, og i dag ble det en rolig tur omtrent på grensen mellom Oslo og Viken fylke.img_9435I Østmarka går grensen midt på Elvåga og bekken som renner norover fra denne. Selv om dette er i mitt nærområde, gikk turen i et terreng jeg aldri har gått i før. Det ligger fortsatt bløt snø i marka her, men helt greit å gå. img_9406-animationFant en fin plass hvor jeg laget meg litt mat og slappet av med kaffe. Sola forsøkte å bryte gjennom, men klarte det ikke i dag. img_9363Langs bekken fra Nord-Elvåga er det en del bever.  Det er ikke få trær som er felt av skarpe bevertenner, og det er flere beverdemninger.

Lenger nede i bekken står det også rester av en gammel mølle fra fra 1795:img_9438

 

Her en liten video fra dagens tur.  Fikk dessverre litt regn på linsa på noe av filmen:

img_9439Det ble en våt tur i dag også. Jeg har mye igjen av Viken, så nå håper jeg at både jeg og været blir bedre.

Ha en fin tirsdagskveld:-)

 

Ett svar til “Turprosjekt-2020, Viken dag 7”

  1. Spennende å følge deg her Pappa, du gir motivasjon til å få folk ut å bevege seg og du gir mange lysten på tur i det du driver med, jeg er kjempe stolt av deg, god bedring.

    Likt av 2 personer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: