Snart klar for Viken

Nå nærmer det seg avreise til Viken fylke, som er neste «stopp» i turprosjektet mitt. Mandag morgen drar jeg langt syd i det som var Østfold og blir der noen dager, før jeg flytter meg oppover i fylket, i det som var Buskerud.  img_6521I motsetning til måneden i Vestland skal jeg nå ha alt i eller utenpå ryggsekken. I februar drasset jeg rundt på 3 kolli. Det blir mer av det jeg trives best med, nemlig å være ute i naturen, lage mat, og selvfølgelig sove der. img_9058Mange har spurt om jeg fisker på turene mine.  Det har jeg ikke gjort, først og fremst fordi jeg stort sett har gått så lenge det er lyst, og så spist og sovet. På turene nå vil jeg kunne ta det roligere, så nå har jeg anskaffet en enkel stang og snelle og litt fiskeutstyr for nybegynnere.  Er jeg heldig, kan jeg innimellom få noe annet enn Real Turmat til middag:-) img_9063Nå har jeg dagene frem til og med helgen til pakking.  På denne turen vil jeg bruke vintertelt og dunsovepose.  Teltet er noe tyngre enn sommerteltet, men mer komfortabelt i denne årstiden. Ellers blir det litt turtøy, kokeapparat, turmat og annet nødvendig turutstyr. effects-6Alt er ikke planlagt i detalj, veien blir til underveis innenfor Viken fylke 🙂

Ha en fin onsdagskveld:-)

 

 

 

Ett svar til “Snart klar for Viken”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: