Turprosjekt-2020, Vestland-oppsummering

Da er første kapittel av dette tur-eventyret jeg er igang med over.  I tre uker har jeg fått oppleve det flotte fylket Vestland.  Dette er et fylke jeg kjente til fra før, men selvfølgelig mange plasser jeg aldri har vært.  På grunn av operasjon i forkant av turen, måtte jeg ta det rolig denne måneden, men jeg har hatt noen fantastiske dager.  img_8422Som de fleste sikkert vet, har det vært skikkelig uvær vestpå i februar, så jeg fikk mitt ønske om å oppleve nettopp det, oppfylt.  Tror jeg hadde 2 dager hvor det ikke regnet.img_8813-1Selv om jeg ikke hadde så utfordrende turer, gikk jeg i snitt 12 kilometer pr dag i dette flotte fylket.  Mye langs havet og på flatmark, men også oppe i de bratte fjellene.  Hav, fjorder og skarpe fjell er det mye av i dette fylket.img_8754Det fikk jeg se i båt, fra Selje i nord til Bergen i sør, og i buss inne i fylket.  Til og med hjemreisen var det knyttet spenning til helt til siste fjellovergang, men det gikk helt etter ruta, selv med kollonnekjøring over Hemsedalsfjellet. Slik så bussen ut ved ankomst Oslo.

img_8979

Nå gjenstår det å pakke ut og rydde i turklær og turutstyr, slik at det er klart til neste fylke.

img_8981Neste helg forsetter jeg turprosjektet i Viken fylke, og det er mye som skal gjøres innen det.  Nå skal jeg ut og gå mer, så da må jeg ha med telt, proviant og mer ordinært turutstyr enn jeg hadde med på turen i Vestland.

img_8994I dag ble det en fin tur her i nærområdet i stålende solskinn, sammen med turvenninne Gry.  Det var deilig å legge igjen regntøyet hjemme, og å kunne sette seg med med en kaffekopp uten å bli våt.  Blåste gjorde det heller ikke.

img_9005

Her en video fra dagens tur:

Ha en fin søndagskveld:-)

 

 

 

 

 

3 svar til “Turprosjekt-2020, Vestland-oppsummering”

  1. Artig å følge deg på Vestlandet sekk o.l. været var kleint. Jeg planlegger å sykle ytterst på Vestlandet fra Trøndelag til Lindesnes neste år når jeg blir pensjonist (fullføre sykkelturen fra Nordkapp). Jeg vil følge deg videre på tur. Fint å snappe opp nye turtips 😊

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: