Turprosjekt-2020, Vestland dag 19

Hadde håpet at værmeldingen feilet, og at det ble oppholdsvær i dag, men neida! Det har sprutregnet i hele dag. Det er tungt å gå med regntøy, særlig i oppoverbakke, men i dag måtte det på.img_8930Her er øverst i terrengen jeg hadde tenkt meg i dag, og jeg kom til høyden til høyre på bildet over.  Der valgte jeg å snu.  Det begynte å bli litt mye snø å tråkke i, det var bratt, og sikten ble dårligere og dårligere.41f8c684-4176-4a6a-aa90-60eaae5958e2

Som i de fleste stettsteder her i Vestland er de omgitt av høye fjell. Selv om sikten og været er elendig her nå, ser jeg såpass at jeg forstår at det er flotte turområder også her i Førde.  Det var fint å stå der oppe i høyden og se ned mot semtrum, hvor Jølstra renner gjennom byen og ut mot Førdefjorden.effects-5Her en video fra dagens meget våte tur:

Etter fjellturen ble det en rask rundtur rundt i sentrum, men det er ikke mye jeg får sett i dette været.  Nå gjelder det å tørke det som er vått, og starte pakkingen.  Turen her i Vestland fylke er nå helt på tampen.img_8937Ha en fin fredagskveld:-)

 

Ett svar til “Turprosjekt-2020, Vestland dag 19”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: