Turprosjekt-2020, Vestland dag 18

På bildet over skimtes det noe fjell øverst i bildet.  Det var det jeg kunne skimte da jeg kom til Førde i ettermiddag. Håpet å dra til et område med bedre vær, men her snødde det tett! Jeg har ikke vært her før,  byen har et lite sentrum, med en elv som renner gjennom. img_8873Tok en liten spasertur for å få et inntrykk, men det var ikke mye jeg så på grunn av været. Måtte omtrent uti elva får å få tatt et bilde av den:-)img_8869I dag spiste jeg raspeball, eller klubb som jeg er vant til å kalle det, til middag. Er usikker på om dette er «nasjonalretten» her i Vestland, men det er nok en av dem. Godt var det!img_8878

Har studert UT.NO, og ser at det starter en merket sti (markert med svart) rett ved her jeg holder til. Den er midlertid bratt, og i dette været er jeg usikker på om den er gangbar nå.  Gjør et forsøk i morgen, men sikkerheten er det viktigst.  Vil ikke ta noen sjanser.

img_8879Som så mange ganger før på denne turen i Vestland, er værprognosene dårlige også for morgendagen.  Er glad for at det snart er slutten av februar, og at det går mot lysere, og forhåpentligvis tørrere tider.img_8870Ha en fin torsdagskveld 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: