Turprosjekt-2020, Vestland dag 16

Da er jeg på «basecamp» nr 3 på denne turen i Vestland fylke, nemlig hos min sønn Fredrik, svigerdatter Lindy og barna William og Rolf-Andreas i Bergen. Sovnet godt i går kveld til lyden av regnet som højet ned. Det gjorde det også tidlig i dag, men da benyttet jeg tiden til å pakke ut i sekker og bag.  Nå må det ryddes!img_8791Og det var jo veldig hyggelig å leke med Rolf Andres, her som Spiderman:-)img_8771Har klart å bli litt forkjølet, så jeg bestemte meg for en rolig turdag.  Så sammen med barnebarn og sønn ble det en fin tur rundt Skranevatnet.img_8784 Her en video fra turen:

Det blir nok ikke lenge før Rolf Andreas er klar for lenge turer, og det gleder jeg meg selvfølgelig til!effects-3Nå skal jeg pleie formen, spise godt og studere kart for en tur i morgen.

 

Ha en fin tirsdagskveld:-)

Ett svar til “Turprosjekt-2020, Vestland dag 16”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: