Turprosjekt-2020, Vestland dag 15

Akkurat nå har jeg kommet med hurtigbåten fra Florø til Bergen, som er neste område på turen min.img_8742Før jeg forlot Florø i dag rakk jeg en tur rundt Storevatnet mellom kraftige regnbyger! Regnet og blåste gjorde det, og det har jeg blitt vant til her i Vestland fylke. Før jeg dro fra Oslo skrev jeg at jeg ønsket litt ruskevær, og det ønsket har til de grader blitt oppfylt! Det ble også en tur langs kaia og en siste tur i Strandgata!img_8721 I morgen starter «jobben» med å finne noen fine turer i Bergensområdet! Ha en fin mandagskveld 😊

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: