Turprosjekt-2020, Vestland dag 14

Da nærmer det seg slutten på oppholdet her i Florø-området. I morgen går turen videre til Bergen og den søndre delen av Vestland fylke. I dag var været tilbake til det som visstnok har vært normalen her en stund, nemlig regn og kraftig vind.

effects-2

Det blåste godt på vei opp mot Storeåsen, en fin liten ås, nærmest midt i Florø by. På stien oppover passerte jeg det lille flotte vannet Svartevatnet. Dette er det minste av de tre vannene her i byen. De to andre er Litlevatnet og Storevatnet, som jeg her ser ned mot på vei opp mot Storeåsen.

img_8712Det er flere utsiktspunkter på denne turen, og selv om været ikke var det beste i dag, er det en fantastisk utsikt!img_8699Som i Måløy, kom det også en artikkel i lokalavisen her, Firdaposten.  Det er jo litt artig at turprosjektet mitt blir lagt merke til😊:

img_8737

 

 

Jeg har hatt noen fine dager her i Florø. Har oppdaget at det rundt byen, og på mange av de flotte øyene utenfor, er tilrettelagt for turer.  Noen av stiene har jeg nå gått, men det er veldig mange igjen så jeg håper å ha komme tilbake til senere. Har også møtt mange hyggelige mennesker også her, blidere enn denne dama:

img_8719-effects

Da er det pakking av turutstyr og en natts søvn før det er klart for båttur sørover.

 

Ha en fin søndagskveld😊

Ett svar til “Turprosjekt-2020, Vestland dag 14”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: