Klart til start

Da er ventetiden over! Søndag kveld starter jeg på Turprosjekt 2020.  Da setter jeg meg på bussen fra Oslo til Måløy, til mitt første av 11 fylker, Vestland.

Jeg har skrevet mye om dette prosjektet, om ting som skal skje.  Nå gleder jeg meg virkelig til å skrive om det jeg etter hvert opplever fra måned til måned.  Neste gang jeg skriver her er jeg i gang med det jeg har sett frem til så lenge.  Nå er det bare «litt» pakking av utstyr som gjenstår!img_7874Det blir spennende å starte denne reisen i området der jeg startet livet.  Jeg ble født i Måløy for 64 år siden, men flyttet tidlig derfra, og har ikke vært der så mye i ettertid. Nå får jeg endelig noen dager til å se hvordan det er å bo der, før jeg drar videre sørover i  fylket.  Februar er ikke så lang, og fylket er stort. Allikevel håper jeg å få et inntrykk av mulighetene for natur og friluftsliv der.

Som tidligere nevnt har jeg nylig vært på sykehus.  Ikke noe alvorlig, men jeg må ta det litt rolig de nærmeste ukene. Derfor må jeg unngå de hardeste turutfordringene i starten, men jeg er trygg på at jeg skal finne turer som passer langs vestlandskysten.

Hvor ferden fortsetter i mars og utover i 2020 kommer etter hvert.  Ut februar har jeg fokus på Vestland, og altså i første omgang nord i fylket.  I løpet av denne lange turen vil  jeg nok oppleve alt slags vær. Der jeg starter til uken ser prognosene slik ut:

img_7875

 

Som fra tidligere turer, vil jeg så ofte som mulig legge ut noe her i bloggen. Jeg har med fotoutstyr, men lover ikke video i alle innlegg.  I magasinet FRILUFTSLIV vil det komme en serie reportasjer fra turen fra og med februar-nummeret. Det kan også skje mer spennende på mediafronten, men det kommer jeg tilbake til.

Her følger siste video i forbindelse med forberedelsene til turen:

Da håper jeg at du vil følge meg her på bloggen. Den enkleste måten er å klikke på «Følg meg» nede på siden og legge inn mailadressen din. Da får du melding hver gang jeg legger ut noe.

img_7872

Ha en fortsatt fin dag:-)

Ett svar til “Klart til start”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: