En uke igjen

Da er det en uke igjen til jeg starter mitt turprosjekt 2020, og jeg er så klar som jeg kan få blitt.

Det har skjedd en del de siste dagene. I begynnelsen av denne uke var jeg innlagt på LHL-sykehuset på Gardermoen for en utblokking av en blodåre.  Det gikk fort og greit. De er utrolig flinke og effektive på det sykehuset!img_7824

Så ble Facebook-kontoen min hacket, og før jeg rakk å endre passord rakk kjeltringene å sende ut falske meldinger fra kontoen min. Kjedelig når slik skjer, men nå skal alt være OK.img_7843Før jeg gjør de siste forberedelsene og pakkingen til turen til Vestland har jeg tatt noen rolige dager i Sandefjord.  Nå ta det litt pent noen dager etter inngrepet, men det har blitt et par turer på blåstier her i strålende vær. Her fra Brydedammen i Preståsen:img_7851Neste uke vil gå med til pakking av det jeg skal ha med.  Nå gleder jeg meg til å reise vestover og starte prosjektet mitt!img_7845Ha en fin fredagskveld:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: