Snøfritt i Lillomarka

Det er en stund siden jeg var i Lillomarka nå, men i dag ble det en tur dit. Det regnet og tåka lå tett på store deler av turen i dag. Det har kommet en del regn i det siste, så nå er det helt snøfritt i denne delen av av Nordmarka.img_7812Startet turen fra Lofthus og gikk opp til Haralds bolig i Grefsenåsen.  Alltid hyggelig å ta en tur innom denne gamle uteliggerhytta.  Det er tydeligvis andre som også tar turen innom der, for utenfor så det ikke så pent ut. Hyggelig at turgårere stopper opp der, men hadde vært fint om de ryddet opp etter seg!img_7774Turen videre fikk forbi Trollvann, som lå dekt av tåke.  img_7778Etter et raskt kaffestopp på Trollvannsstua gikk turen gjennom skogen over Lachmannsfjell, via Langevann og til Kringla.  Der smakte det godt med kaffe og omelett med bacon.img_7817Ikke så lange tur i dag, men det er deilig å komme ut og få luktet på skogen.

img_7791

 

Her en video fra dagens tur:

Tidligere i uken har det blitt noen rolige turer i Østmarka.  Der har jeg kost meg med kaffe og bål, mens jeg tenker på turprosjektet som starter om 14 dager.img_7743Ikke så mye som gjenstår nå før jeg legger i vei til vestlandet.  Bare pakking, en tur til kiropraktor og et legebesøk.img_7766Torsdag var jeg i Kulturhuset i Gjerdrum kommune og holdt et lunchforedrag om turen langs Rondastien, sammen med Monica, som gikk turen rett etter meg.  Det var moro å fortelle om turen til de som hadde møtt opp.img_7814Ha en fin lørdagskveld

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: