Fin tur i regn, vind og tåke

Det ble en vindfull og våt tur i dag, og litt isete var det på stien opp til Haukåsen i Østmarka. Har endelig fått til innstillingen på viltkameraet. Sist var det både rådyr og rev som passerte, men bildekvaliteten var ikke den beste.img_7695_originalNå henger det på et fint sted med mye dyretråkk i nærheten, og med nye batterier og nypusset linse er jeg optimist.img_7682På vei opp ble det et lite stopp og benstrekk ved Fandens prekestolen.  Derfra og et stykke oppover flater stien ut litt, men der var det bløtt. Det er imidlertid grønt og fint i skogen til å være langt ut i januar.img_7683Vanligvis er det fin utsikt fra radarstasjonen på Haukåsen, men i dag var det ikke mye å se. I tillegg blåste det godt der oppe.

Kaffestoppet ble derfor tatt litt senere på vei ned mot  Lauvtjern. Det er is på både lauvtjern og Svartputten, men er usikker på hvor trygg den er.  Uansett holder jeg meg på land.img_7692

Til tross for at det altså var både regn, blåst og tåke ble det en fin tur i Østmarka også denne lørdagen.img_7685Ha en fortsatt fin kveld:-)

 

 

 

Ett svar til “Fin tur i regn, vind og tåke”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: