3 uker igjen

Tre uker igjen!  Da starter jeg! For en uke siden fortalte jeg at jeg var på jakt etter et sted å ha min første basecamp.  Har fått utrolig mange tilbud og forslag, og det er jo veldig hyggelig!  Sentralt nordvest i Vestland, i en fin bygd som heter Flatraket (se bilde over) har jeg fått låne en hytte de dagene jeg skal oppholde med i dette området. Da kan jeg ha det meste av turutstyret der og bare  ha med det  jeg trenger på turer derfra.

Video del 6

Akkurat nå er det skikkelig uvær i denne delen av landet, og egentlig håper jeg det blir slik også når jeg kommer dit.  Det er noe spesielt å oppleve full storm ved Stad! Men ikke hele tiden selvfølgelig. Det er jo lettere å gå på tur i bedre vær.

 

Nå er det tid får å begynne å finne frem det jeg skal ha med meg.  Det er en del jeg må ha med når jeg skal være borte en måned av gangen. Jeg er ikke vant til å pakke for denne type tur, men det går helt sikkert greit.  Tidligere har jeg vært avhengig av å ha alt en tursekk, det trenger jeg ikke nå. Allikevel kan jeg ikke ha med mer enn at jeg får flyttet det fra Casecamp til basecamp.

I går snakket jeg med redaktøren av bladet FRILUFTSLIV. De hadde en liten artikkel om turprosjektet mitt i desember-nummeret. Bladet kommer ut 6 ganger i året, og de ønsker å lage en serie reportasjer så lenge turprosjeket mitt pågår.  Det blir jo spennende!img_7671Når jeg skal på en slik tur er det viktig at kroppen fungerer som den skal.  i Romjulen fikk jeg problem med korsryggen.  Var heldig å få time hos Klinikk for Alle lille nyttårsaften, hos kiropraktor Tor Melby. Han har gjort en kjempejobb, og nå er ryggen bedre enn på mange år!

Ha en fin torsdagskveld:-)

 

 

 

 

Ett svar til “3 uker igjen”

  1. Så bra å høre at du har blitt bedre🙂Så stolt jeg er over å ha en far så viljesterk som du er, ordentlig tøft dette her du skal ut på🙂

    Likt av 2 personer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: