Rolig «vårtur» med Frida

I dag hadde jeg vårfornemmelser da jeg gikk på en rolig tur med Frida i Østmarka.  Det sildret i bekkene og fuglene kvitret lystig i tretoppene.  img_7642Det blir nok vinter etterhvert i år  også, men dette været er jo bare å nyte. Det var fint å se solen komme opp inni mellom trærne.img_7638Frida er som tidligere nevnt en gammel «dame», og omregnet til menneskeår fyller hun 100 om 2 dager! Her en liten Frida-video:

Benyttet også muligheten til å henge opp viltkameraet i dag.  Har vært dårlig «fangst» i det siste, men det skyldes at jeg ikke hadde riktig innstilling.  Blir spennende å se om det blir bedre resultat nå.img_7615Ellers går mye av dagene med til turprosjektet mitt.  Det skjer mye spennende nå, men det kommer jeg tilbake til i morgen.

Ha en fin onsdagskveld:-)

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: