Tre fjell og ett vann

Nye terreng er alltid artig å gå i, som i dag i skogene mellom Spydeberg og Enebakk.  Det hadde snødd noen millimeter natt til i dag her i Oslo, men der dagens tur startet, fra Skianlegget til Spydeberg idrettslag, var det helt bart.  Og i solen var det rene vårstemningen på vei innover på fine lettgåtte stier.  img_7570Var oppom 3 topper.  Vel, topper er vel å ta litt hardt i, når den høyeste er på litt ovet 250, men det var utrolig pent der. Det er mange godt merkede stier og løyper der, så det er bare å velge den lengden du har tid og lyst til. Jeg startet med å gå til Hauglandsfjellet, og la opp til å gå en av de litt lengre rundene på ca 11 kilometer. Som nevnt er det ett meget lettgått terreng, og det passet godt etter noen runder hos kiropraktor.  Tok det veldig rolig i dag, og det ble flere kaffestopp underveis.img_7564Dette treet er ikke spesielt fint å se på på bilde, men når man sitter og slapper av og ser og hører en stor hakkespett i treet, er det flott!img_7528Neste topp ble Skimtefjell før stien gikk forbi et lite, men idyllisk vann.  Har dessverre ikke navnet på vannet, men flott var det!img_7543Mellom disse 2 toppene ligger Gulltjernmosen, en del av et større naturreservat. img_7552-1 Siste topp var Lyserfjell. Derfra gikk stien i fin skog tilbake til utgangspunktet.  Da gikk solen ned og månen kom frem på den skyfrie himmelen.img_7574På veien fant jeg en fin stokk som jeg tok med. Denne blir det forhåpentligvis en del turkopper av etterhvert.img_7576

Her en video fra turen i dag:

Ha en fin lørdagskveld:-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: