Takk for i år

Nå er det bare 2 dager igjen av dette året, og det er på tide å takke for i år til alle dere som har fulgt meg her på turbloggen.  De 2 siste dagene skal jeg ikke på tur, men pleie ryggen. Har nå passert 70 000 «klikk» på bloggen. De fleste fra lesere i Norge, men også fra 46 andre land. Er takknemlig for alle sammen.

2020 blir et spennende år.  Gleder meg til å starte neste års turprosjekt i Måløy i det nye fylket Vestland i februar.

img_7460Siste turhelg, og årets siste tur, er nå over. Den ble litt ulik andre turer.  I Ås kommune ligger Solplassen. Dette er et privat drevet tilbud til gamle eierløse hunder. Utenfor «gamlehjemmet» hadde jeg denne helgen min camp, og fikk se hvordan stedet drives.

Akkurat nå var det 4 gamle hunder der, men det er plass til flere.  De har nemlig sitt eget hus, med en enorm luftegård. Der blir de passet på og får godt stell av kundekosere. Denne helgen var det min turvenninne Gry som hadde vakt. Det er blant annet laget en egen TV-serie på TV-Norge fra dette stedet.  Du kan lese mer om Solplassen på http://www.solplassenhund.org.img_7289-1Ønsker dere alle en fin nyttårsfeiring og et veldig godt nytt år:-)

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: